Novinky

KŠ v říjnu a listopadu 2017

Přesunuli jsme se do haly. Respektive hned do hal tří.
  • V pondělí jsou tréninky v hale SŠ Veterinární na Pražské třídě. Určeny jsou pro všechny, tedy Pinčly, Juniory i dospělé části týmu.
  • Ve čtvrtek se scházíme v hale na ZŠ Milady Horákové, kde trénuje starší část týmu, bez Pinčlů. Věnujeme se více fyzické přípravě.
  • Pátek patří Pinčlům v hale Střední průmyslové školy u Státní vědecké knihovny.
MR Mixed 2017
Mistrovství republiky kategorie Mixed
Kvalifikaci jsme zvládli s přehledem - vyhráli jsme jí. To bylo ještě sluníčko. Na finále se nám už několik let moc nedaří a potvrdili jsme to i letos. Ve studeném prostředí hřišť na Vysočině v obci Tis na havlíčkobrodsku jsme z deseti týmu skončili na 8. místě.
Ne že by to byla tragédie. Stále to znamená, že jsme pro letošek 8. nejlepší mixový tým z 16. Zlatý střed.
Podle fotky je vidět, že teplo opravdu nebylo. Zato jsme si dali dort za jedny třicetiny.

Pinčlové v akci

Naše nejmladší část za dva měsíce zvládla hrát na dvou turnajích.

Mistrovství republiky juniorů do 20 let

Ano, do 20 let. Věkový průměr týmu byl přibližně 14,5 roku. Pinčlové hrajícím pod názvem Kulatá šachovnice B nakonec zvládli urvat 16. místo ze 17 týmů. Pro výsledek jsme tam nejeli, spíš si vyzkoušet hru na opravdové turnaji. Fotku neuvidíte, zato ale tým pod vedením Alžběty Hodačové vytvořil tzv. Boomberang.
 
Turnaj proběhl v dalekém Bohumíně. Alespoň jsme jeli Pendolinem :-)
Fujárna 2017

Fujárna - kuk do Prahy

Jednodenní turnaj pro začátečníky v Praze, kam se Pinčlové vydali, skončil na přelomu listopadu a prosince 8. místem z 10 týmů. Boomerang nemáme, ale fotku ano :-)

Junioři a dospělí

Začneme tím "A týmem", tedy dospělí doplnění o juniory. Tak ten nikam nejel. Čeká jej ale nadcházející víkend důležitá Kvalifikace o 1. ligu v halové kategorii Mixed ve Žďáru nad Sázavou. Několik klíčových hráčů nebude moci hrát (škola, zranění), tak to snad "A" tým "urve".
 

4. zlato pro hradecké juniory do 20 let!

Již zmiňované juniorské Mistrovství republiky do 20 let přineslo 4. zlatou medaili pro náš tým. Pravda, letos to náš tým byl tak napůl. Dívčí část mixového týmu byla "vypůjčená" ze Slatiňan, z týmu Chlupatá žába. Naše holky hrály s Pinčlama. I tak jde ale 4. titul Mistra republiky do 20 let do Hradce Králové. Nevyhráli jsme pouze před dvěma lety, jinak patří junioři zatím vždy nám.
 
A prací na Pinčlech chceme zajistit, aby zlato zůstávalo v Hradci stále :-)